Kulturminnedagene 2024
Fra 31.08.-08.09.
Tema i år er «Spor, nettverk og forbindelser»
Tåkeluren
tåkeluren kjøres hver søndag klokka 12.00 (ikke hvis det er tåke) Fra 1920 til 1987 var tåkeluren i drift Lindesnes fyr har hatt to typer tåkelur Sirene 1920 – 1954 Diafon 1954 – i dag
Søndagsmiddag i Fyrgryta
Denne søndagen kan vi friste med en fersk suppe med sursøt løksaus, dessert en nydelig sitronfromage. Pris for meny: voksne 299,- barn 149,- Tåkeluren kjøres klokka 12.
Naturlostur «vår på sydspissen»
Bli med naturlosen Kjell Olsen på turen «vår på Sydspissen» Turen er gratis påmelding telefon: 38 25 54 20 Møtested: Infobygget Lindesnes fyrmuseum Tid: 11.00 Det er gratis inngang til fyrområdet etter turen. Tåkelur klokka 12 Søndagsmiddag i fyrgryta fra 13-17
Bakerovnen holder åpent lørdager og søndager i mai
Bakerovnen holder åpent lørdager og søndager i mai, ferske fyrbrød og nystekte kanelknuter
Teaterforestilling fra Kilden HIMMELURET AV GABRIEL SCOTT
OM STYKKET En omreisende predikant ved navn Broder Daniel ankommer en helt alminnelig liten sørlandsbygd. Med seg i bagasjen har han boken Himmeluret, skrevet av mr. Jeremiah Dimble-Dumble, “professor i hele Amerika og urmaker av yrke”. Etter en meget komplisert utregning har Jeremiah kommet frem til at selve verdens urverk snart vil stoppe – nærmere…
Friluftsgudstjeneste
Det blir friluftsgudstjeneste her ute på sydspissen. Velkommen alle som vil Ole Jørgen Sagedal er prest Naturlostur klokka 11 Tåkelur klokka 12 Søndagsmiddag i Fyrgryta
Naturlostur i paxstien
Dagens naturlostur går i paxstien. Turen er gratis påmelding telefon: 38 25 54 20 Møtested: Infobygget Lindesnes fyrmuseum Tid: 11.00 Det er gratis inngang til fyrområdet etter turen. Tåkelur klokka 12 Søndagsmiddag i fyrgryta Friluftsgudstjeneste klokka 11
Søndagsmiddag i Fyrgryta
Denne søndagen har komfyrvokter satt en kremet kyllinggryte med ris og en nydelig hjemmelaget eplekake med krem til dessert. Pris for meny: voksne 299,- barn 149,- Naturlostur klokka 11.00 Friluftsgudstjeneste klokka 11. Tåkeluren kjøres klokka 12.
Seaweed festival
FREDAG 7. juni kl. 19.00-21.30 ODDERØYA FYR TANG OG TARE SOM MAT Spennende nye elementer i det nordiske kjøkken ved Arne Duinker, Havforskningsinstituttet. Historien om HARAHORN GIN – en gin produsert på tang ved John Olav Pfaff. Sushi og drikke som passer til er inkludert i prisen. BILLETTER KR 425,- LØRDAG 8. juni kl.…
Kulturminnedagene 2024
Tema i år er «Spor, nettverk og forbindelser»