Personvernerklæring

Stiftelsen Lindesnes Fyrmuseum innhenter og behandler dine personopplysninger i forskjellige sammenhenger.

I vår personvernerklæring finner du mer informasjon om vår behandling av personopplysninger. Her finner du også kontaktinformasjon dersom du har spørsmål eller vil kreve innsyn.

Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende norske personopplysningsloven, herunder GDPR.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

Behandlingsansvarlig

Stiftelsen Lindesnes fyrmuseum
Lindesnesveien 1139
4521 Lindesnes
E-post: post@lindesnesfyr.no
Telefon: +47 905 32 432

Personvernombud

Vibeke Vigmostad
E-post: vibeke@lindesnesfyr.no
Telefon: +47 924 15 421

 

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på vår nettside «lindesnesfyr.no», når du er i kontakt med salg og support via e-post eller chat, og når du bruker våre tjenester.

Stiftelsen Lindesnes fyrmuseum benytter seg også av tjenester levert av 3. part. Her er en oversikt over våre underleverandører hvor informasjon kan lagres:

Vipps

Om du betaler med Vipps i vår butikk eller på lokalmarked vil telefonnummeret ditt sendes til Vipps for videre identifikasjon.

Microsoft

Vår e-postkorrespondanse og/eller dokumenter kan være lagret hos Microsoft i Office365.

Mailchimp

Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp.

Google Analytics

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Visma AS

Visma er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

Kasse og Butikkdata AS

Vi bruker Come2Gather kasseløsning i vår fysiske butikk.

Flex4Business

Vår e-handelsplattform er levert av Flex4B og data lagres i deres skytjeneste.

Nets

Om en betaler med Visa eller Mastercard i vår fysiske butikk vil personlig informasjon som kortnummer sendes til Nets for behandling av betalingen.

Bring

Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

 

Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Lindesnes fyr vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@lindesnesfyr.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Opplysninger som ikke lenger anses som nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Lindesnes fyr

Hva skjer?

Fyrets dag

Les mer

Tusenårsstedets dag

Les mer

Seaweed festivalen

Les mer

Internasjonal kammermusikkfest 2020

Les mer

Kulturminnedagene

Les mer

Smak&Sans

Les mer