VAMP konsert

28.07.2019

Pressemelding.

Årets konsert på Lindesnes fyr med VAMP ble litt annerledes en vi planla. Været underveis gjorde at konserten måtte avbrytes, og både publikum, band og folk på jobb ble skikkelig våte!

Var du på konsert? Vi refunderer 200,- på billetten om du tar kontakt, siden ikke hele konserten kunne gjennomføres.  VAMP er kjent for å utfordre naturkreftene, men i går ble det det for mye. Vi tror imidlertid at alle hadde en helt spesiell konsertopplevelse, og vi jobber allerede med muligheten for konsert på Lindesnes neste år.

Fyrmuseet inviterer også konsertpublikumet til å komme en solskinnsdag med gratis inngang og en kopp kaffe.

Tiden etter konserten har gått til å tørke teknisk utstyr og instrumenter, og nå håper vi at mesteparten av det kan reddes.

Vi ønsker også å takke både eget crew, innleide mannskaper og ikke minst et positivt publikum som deltok i redningen av utstyr. Dere gjorde alle en kjempejobb for å hjelpe oss i mål.

Billetter kjøpt på www.lindesnesfyr.no eller i porten: Send en epost til: post@lindesnesfyr.no

Legg ved navn, kvittering på kjøp, kopi av billettene, om de er kjøpt på lindesnes.no eller i porten, samt kontonummer for utbetaling, så refunderer vi om kravet er oss i hende før 10. august.

Billetter kjøp på www.ticketmaster.no : ta kontakt pr. telefon på: 22828197 eller 81533133          innen 10. august for refusjon.

 

Takk også til publikum som tok været så sporty.

hva-skjer-vamp-vamp_bilde

What's up?

Lighthouse Day

Les mer

Millennium Day

Les mer

Seaweed festival

Les mer

International Chambermusic fest 2019

Les mer

Culture heritage days

Les mer

Taste and Sense

Les mer